Ok, je hebt een mooi idee. Grote bergen in het vooruitzicht. Maar dan ga je beginnen. En op weg naar die bestemming komt dan opeens “Een beer op de weg”! We kennen het allemaal. Binnen mijn workshops heeft het deze betekenis: Alles wat je weerhoudt om te doen wat je wilt doen.

Even een voorbeeld uit eigen werk: Voor de workshop van 24 september heb ik de tekst moeten schrijven van het evenement. Nu vind ik mijn nederlands taalbeheersing nogal gebrekkig. En dit heeft me tot vandaag weerhouden om het evenement aan te maken. Dit is mijn ‘beer’.

★ Wat gaan we leren?
Stel je eens voor dat je het juiste wapentuig bezig om deze beren aan te kunnen! 10% zit ‘m in het idee. Maar 90% zit ‘m in de uitvoering! En van die uitvoering gaat het dan dus ook komen! Wat is er allemaal wel niet mogelijk als je met deze beren om kunt gaan? Dat geeft een bonk zelfvertrouwen en energie!

★ Hoe dan?
Tijdens mijn workshop gaan we aan de slag met vragen als:
⇒ Wat schuilt er achter de beer? Zijn ze er eigenlijk wel?
⇒ En uiteraard 1 van de belangrijkste: Hoe kan jij er zo goed mogelijk mee om gaan?

We zullen gebruik maken methoden als een ‘World Café‘ en een Appreciative Inquiry. Dit zijn perfecte methoden om op een actieve manier met elkaar in gesprek te gaan en zo gebruik te maken van de Collectieve Intelligentie. Jij leert van degene die jou het beste kan helpen.

★ Ok, to the point
Woensdag 24 september. De eerste workshop in Amsterdam van dit seizoen! Je bent welkom vanaf half 8 zodat iedereen ingeschreven en wel klaar is om stipt om 8 uur te beginnen!

Je host, Daniël

Praktische info
Tijd: Woensdag 24 september, open vanaf 19:30, start 20:00.
Locatie: Knowmads Greenhouse, Ferdinand Huyckstraat 64, Amsterdam
Taal: Nederlands
Contributie: €5 per workshop. Of €25 om naar alle workshops in 2 maanden te gaan. Hiermee delen alle bezoekers samen de locatiekosten.